Cautare

11364 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti" (2.94 secunde)
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Accident de munca Procurorii, politistii si inspectorii de la ITM Bucuresti au facut cercetari la Parlament, unde un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul plenului, incidentul fiind considerat accident de munca.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
45, Bucuresti. ... Un accident cu un copac si un cos de rufe. ... Un accident cu un copac si un cos de rufe.
Importanța diagnosticarii si tratarii acestei patologii rezida in preventia complicatiilor severe ce deriva din aceasta boala (accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficienta cardiaca, aritmii etc).
Printre simptomele aparute dupa un accident cerebral sunt: ... Pentru a veni si mai mult in sprijinul pacienților, colaboram cu Spitalul AngioMedica Bucuresti pentru consultatii, tratamente de regenerare si internari.
Un accident in lant in care au fost implicate cel putin 20 de masini a avut loc joi dimineata, in Bucuresti.
Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. ... Dupa accident conducatorul autovehiculului marca VW Transporter a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
A fost anchetat in Bucuresti si ulterior repus in functie. ... Fondator al Uniunii Vatra Romaneasca, deputatul PRM Vasalie Mois are 23 de procese pe rol impotriva sa (civile si penale), dintre care unul pentru ucidere din culpa a unui copil si ranirea altor 2 persoane intr-un accident rutier.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Recent, fiicele si sotul Ancai Petrescu i-au invinuit pe medicii de la spitalele de urgenta din Timisoara si Bucuresti, pentru moartea arhitectei, grav ranita intr-un accident rutier (a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un Logan).
Oujidi, de 20 de ani, din Bucuresti, sector 2, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
TANASE de 77 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga privind directia de deplasare a autoturismului la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Tudor de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Solenza, pe Drumul Gazarului dinspre sos. Giurgiului catre Bdul.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 12:30, un minor de 10 ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea strazii Humulesti, pe marcajul pietonal, situat la intersectia cu str.
MARGARETA de 71 de ani din Bucuresti a circulat pe str. Centurii, din sectorul 6, dinspre bd. Iuliu Maniu catre aleea Zorilor.
ION de 49 de ani din Bucuresti, a condus un tramvai, pe sos. Colentina dinspre Bucur Obor catre str. Doamna Ghica, iar dupa ce a trecut de imobilul cu nr.
google-analytics.com